Ecleri

Ecleri


Prajitura ecler sau ecler la tava este un desert nemaipomenit pe care trebuie si voi sa-l incercati daca sunteti amatori de eclere. Eu una iubesc eclerele si as putea sa le mananc in fiecare zi! Totusi, nu le fac foarte des, chiar dimpotriva. Sunt destul de calorice si e bine sa le mancam rar, ca pe un rasfat. In plus, eclerele nu sunt nici usor de facut, asa ca nu sunt chiar la indemana. Din fericire, atunci cand aveti pofta de eclere, puteti face aceasta reteta. Este mult mai usoara, mai rapida, iar gustul este exact acelasi. Este prima data cand am incercat aceasta varianta si mi se pare extraordinara. De fiecare data cand aveti pofta, o puteti face mult mai repede si cu reusita garantata.

Pentru aceasta reteta de prajitura ecler aveti nevoie de un blat din aluat oparit, o crema de vanilie si bineinteles frisca naturala cu care sa ornam totul. Blatul de ecler este usor de pregatit si nici nu dureaza mult. Nu mai e nevoie sa modelati eclere, ci doar sa intindeti aluatul intr-o tava pentru a se coace. Nu va speriati daca aluatul creste prea mult. Dupa ce se raceste blatul se lasa si in plus, puteti sa-l mai aplatizati cu mainile. Crema e si ea simpla si foarte gustoasa. Pentru a o aromatiza am folosit superesenta de vanilie de la Coseli. Pentru a o indulci am folosit zahar pudra tot de la Coseli. Imi place ca se dizolva repede si are si el o aroma subtila de vanilie.

Comanda