Amandina

Amandina


Reteta de prajitura amandine este absolut incredibila. Blat pufos de cacao, sirop aromat, crema fina de cacao si glazura delicioasa de ciocolata. Intr-un cuvant prajitura perfecta pentru iubitorii de ciocolata. In plus, amandina este una dintre prajiturile din cofetariile copilariei noastre. Imi amintesc cat de fascinata ma uitam la amandinele frumos aranjate in vitrina, alaturi de savarine, cartof, tarte cu fructe si eclere.

Pentru ca sunt o mare iubitoare de ciocolata si pentru ca o ador in combinatie cu aroma de rom, nu puteam sa nu fac o portie de amandine de casa, pregatite pas cu pas. Nu se prepara atat de greu pe cat credem iar rezultatele sunt minunate. Obtinem o prajitura delicioasa, insiropata si aromata, mult mai buna ca cele din comert. Sincer, de mult timp n-am mai gasit prajituri bune in cofetariile noastre. Toate sunt facute din premixuri si sunt pline de margarina. Retetele cu unt se pare ca s-au pierdut.

Comanda